Marmaris Temmuz ayında bin 730 turisti ağırlayacak

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Muğla'nın Marmaris ilçesine, bu ay çoğunluğu Lübnan, Ürdün ve ABD'li turistleri taşıyan, yolcu sayısından daha çok personeli bulunan iki butik kruvaziyer 5 sefer düzenleyecek.

Marmaris Cruise Port Operasyon Müdürü Bora Bayazıt, Marmaris Limanı’na temmuz ayında lüks butik kruvaziyerlerin geleceğini açıkladı..

Personel sayısının yolcu sayısından daha fazla olan butik gemilerle çoğunluğu alım gücü yüksek ABD, Lübnan ve Ürdünlü turistlerin Marmaris’i ziyaret edeceğini belirten Bayazıt, “Toplam bin 730 yolcuyu Marmaris’te ağırlayacağız. Bu turist grupları alım gücü çok yüksek, hizmet odaklı gemilerle seyahat eden turistler” dedi.

Gemilerin hepsinin ise daha önce Marmaris Limanı’nı ziyaret ettiklerine söyleyen Bora Bayazıt, 8, 15, 22 ve 29 Temmuz tarihlerinde Lübnan bayraklı “Med Queen” adlı kruvaziyerin bin 280 yolcusuyla, Malta bayraklı ABD’li turistleri taşıyan “Seabourn Odyssey”in 450 yolcusuyla 25 Temmuz Pazartesi günü limana geleceğini söyledi.

ViraHaber.com

TURİZM Haberleri

Yüzde 12’lik Artış Yaşandı, Kruvaziyerde Rekorların Kırılacağı Bir Yıl Olacak
Kruvaziyer ile Amasra'ya Gelen Rus Turist Sayısı 20 Ayda 4.9 Kat Arttı
Emrah Yılmaz Çavuşoğlu: Turizm Haftası'nda 100 Milyon Turist ve 100 Milyar Dolar Hedefi
Türkiye Turizmde 2024 Yılına Damga Vuracak
Celestyal Discovery’nin Ege’deki Yolculuğu Başladı