MARTEK'e fuarda ilgi büyük

Dünyanın kapalı alanda düzenlenen en büyük ikinci deniz fuarı Avrasya Boat Show 2. gününde halktan yoğun bir ilgi gördü.

Milyon Dolarlık yatların sergilendiği fuar Denizcilerin ilgisini çekti. Küçük, orta ve büyük boyutta yaklaşık 300 deniz aracının sergilendiği fuar, 7 salonda 85 bin metrekare alana yayıldı. 1994 yılında İzmir'de faaliyete başlayan, bugün ise Kemalpaşa'daki 10000 metrekare kapalı alana sahip fabrikasında üretime devam eden ve her sene ürün yelpazesine yeni ürünler ekleyen MARTEK Endüstri malz. firması da standda yerini aldı. Yurt içi ve yurt dışı müşteri portföyünü sürekli geliştiren, ihtiyaçlara yüksek kaliteyle cevap veren MARTEK deniz malzemeleri konusundaki projelerine hızla devam ediyor.

Can yelekleri, yüzdürme yardımcıları, can simidleri, nal simidleri, şamandıralar, usturmaçalar, katı yapılı can salları, dubalar gibi ürünleri pazara sunan MARTEK Endüstri, Ali Karakurt ve ekibinin önderliğinde Avrasya Boat Show Hall 6 C02 standında sizleri bekliyor.

virahaber.com-AYŞEGÜL KÜÇÜKKURT

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı