Mavi kapak kampanyasına devam

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın "mavi kapak" kampanyasını sürdürme kararı almasına, Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği"den (SELENDER) de destek geldi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın "mavi kapak" kampanyasını sürdürme kararı almasına, Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği’den (SELENDER) de destek geldi.

Devam etmesini diledikleri kampanyaya tam destek verdilerini belirten SELENDER Başkanı Mehmet Durmuş, “Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin üç yıl sürdürdüğü kampanya, geçtiğimiz günlerde sonlandırılmıştı. ‘Mavi Kapak, Mavi Sevgi’ sloganıyla kampanyanın yeniden sürdürülmesini sağlayan Konak Belediye Başkanı Sayın Hakan Tartan' a dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Proje Koordinatörü Prof. Dr. Nurselen Toygar ve Türk Eğitim Vakfı'nın da kampanyayı kendi bünyelerinde sürdüreceklerini açıklamaları, ses getiren bu kampanyanın devam etmesinin sağlanmış olması engelli kardeşlerimiz için memnuniyet vericidir" dedi.

Duyarlı Selçuklu vatandaşlarla birlikte, SELENDER'in yeni yönetimi olarak kendilerinin de kampanyaya katkı koyacaklarını kaydeden Durmuş, "Selçuk’ta bu konuda farkındalık oluşturup, derneğimizde birikmesini sağlayarak, topladığımız kapakların Konak Belediyesi'nin belirlediği noktaya taşınmasını sağlayacağız. Bu vesileyle, ilçe halkımızdan da bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Ayrıca, ilçemizde yaşayan ve tekerlekli sandalye ihtiyacı olan kardeşlerimizin derneğimizle iletişim kurmalarını istiyoruz. Bu ve benzeri sıkıntılarında bizlere 'www.selender.org' isimli web sayfamızdan ulaşabilirler” diye konuştu.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Mavi Liste 11 Ekim’e Giden Rotaya Dört Zaferle Başladı
Malezya'nın Yeni Deniz Gücü Kocaeli'de Suya İndi
Arabalı Yolcu Gemisinde Yangın Tatbikatı
Çamur İçinde Kıvranan Balıklar İçin Tanker Tanker Su Taşındı
Sinop'ta 9 Ayda 182 Ton Midye Hasadı