MDTO: Çocuklarımız Mutlu Olsun

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO), Kabotaj ve Denizcilik Bayramı etkinlikleri kapsamında 30 Haziran 2011 tarihinde çocuklar için bir eğlence düzenleyecek.

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO), Kabotaj ve Denizcilik Bayramı etkinlikleri kapsamında 30 Haziran 2011 tarihinde çocuklar için bir eğlence düzenleyecek.

MDTO 2011 Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, 5-12 yaş arası çocuklara yönelik ‘Denizin Çocukları’ adlı bir eğlence düzenliyor. Resmi kutlamaların uzağında bir programla, çocuklarımızla yakınlaşarak denize ilgiyi arttırmaya, deniz sevgisini geliştirmeye ve Mersin’in ‘yüzü denize dönük bir kent’ kimliği kazanmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik 30 Haziran Perşembe günü saat 19.00’da Mersin Barış Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Etkinlik çerçevesinde Mersin Büyükşehir Belediye Bandosu’nun gösterisinin yanı sıra kukla gösterileri de yapılacak. Animatörler ve müzik eşliğinde çeşitli yarışmaların ve oyunların düzenleneceği eğlencede miniklere şişme plaj topu, balon, şapka, küçük gemi maketi ve kukla gibi çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Kabotaj ve Denizcilik Bayramı coşkusunu birlikte yaşamak için tüm çocuklarımız eğlencemize davetlidir.

Virahaber

GÜNCEL Haberleri

Caretta Caretta Yuvasının Üzerinde Mangal Ateşi Yaktılar
Dev Sondaj Platformu Çanakkale Boğazı’ndan Transit Geçiş Yaptı
Eyüpsultan Ağaçlı Sahilinde Denizden Askeri Mühimmat Çıktı
İDO'nun Yalova-Pendik Seferleri Tehirli Yapıldı
Vali Varol, Kuşadası'nda Deniz Güvenliği Faaliyetlerini İnceledi