Meteorolojiden fırtına uyarısı

İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Zonguldak ve Sakarya'nın da aralarında bulunduğu bazı illerde yarın yağış bekleniyor. Rüzgar, kuvvetli yağışla birlikte Batı Karadeniz kıyılarında fırtına şeklinde esecek.

İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Zonguldak ve Sakarya'nın da aralarında bulunduğu bazı illerde yarın yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bu gece ve yarın, ülkede görülecek yağışların; Zonguldak, Bartın, Düzce ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak şiddetli, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik, Bolu, Karabük, Sinop ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde ise kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Fırtına uyarısı

Tahminlere göre, rüzgar, kuvvetli yağışla birlikte Batı Karadeniz kıyılarında fırtına şeklinde esecek.
Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden esen rüzgar, yarın öğle saatlerinden sonra 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek. Fırtına, 29 Ağustos Çarşamba günü öğle saatlerinde etkisini kaybedecek.

Batı Akdeniz'de, 28 Ağustos gece saatlerinden 29 Ağustos öğle saatlerine kadar, rüzgar kuzeydoğu yönlerde, kısa süreli, 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde etkili olacak. Yetkililer, vatandaşları, sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

 

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı