Meteoroloji'den İstanbullulara müjde

Kar yağışının etkisini yitirmesiyle güneşin yüzünü göstereceği İstanbul'da hava sıcaklığının 7 derece artması bekleniyor.

 İstanbul'da kar yağışının iki gün daha hafif şekilde sürmesinin ardından, etkisini kaybetmesi beklenirken, sıcaklıkların 7 derece artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, İstanbul'da yarın ve Salı günü hafif kar yağışı bekleniyor. Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklığı 2 derece, Salı günü ise 3 derece olması beklenirken, kar yağışının Salı günü daha etkili olacağı belirtildi.

Kar yağışının İstanbul'u terk etmesinin ardından hava sıcaklığı ise 4 ila 7 derece arasında artacak, güneş yüzünü gösterecek. Öte yandan, yurdun genelinde devam eden aşırı soğukların da, kar yağışıyla birlikte ülkeyi terk etmesi bekleniyor.

ViraHaber.com

GÜNCEL Haberleri

Asyaport’ta Kıyı Elektriği Sistemiyle 5 Bin Ton Karbon Emisyonu Önlendi
Kuzey Kore Dev Savaş Gemisinden Füze Denemesi Yaptı
Hint Okyanusu'na Özgü ‘Portakal Benekli Lagos' Mersin'de Tezgaha Çıktı
AVS, Vefa Kıraathanesi ile Üçüncü Kez İftar Sofrasında Buluştu
Çevre Yönetimi Genel Müdürü ve Ekibi, DTO Ev Sahipliğinde Sektörle Bir Araya Geldi