“Müsteşarlık birinci makam”

Deniz Ticaret Odası (DTO), Ankara Gemisi ile çıktığı Posidonia Fuar ziyareti dönüşünde Denizcilik Müsteşarlığı ile toplantı yaptı.

Yunanistan, Pire’deki Posidonia Uluslararası Denizcilik Fuarı ziyareti için kalabalık bir heyet ile İstanbul’dan Pire’ye giden Deniz Ticaret Odası yöneticileri Ankara Gemisi’nde başta Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu olmak üzere Denizcilik Müsteşarlığı bürokratlarıyla toplantı yapma fırsatı buldu.

 

Denizcilik Müsteşarlığı ile yapılan toplantılardan birini de gemide gerçekleştiren DTO Yönetimi, deniz ticareti ile ilgili sorunlarını dile getirdi, bürokratlarla fikir alışverişinde bulundu.

 

‘Biz Denizcilik Müsteşarlığımızı başvuracağımız birinci makam olarak görüyoruz” diyen DTO Genel Sekreteri Murat Tuncer, hem müsteşarlığın doğrudan çözüm üretebileceği konuları hem de diğer makamlarla ilgili sorunlarını paylaştıklarını dile getiriyor. Tuncer, bu toplantıda özellikle yüksek rayiç bedelleriyle ilgili olarak diğer makamlardan kaynaklanan sıkıntıları dile getirdiklerini kaydetti.

 

 

 

Virahaber

GÜNCEL Haberleri

Yurt Genelinde Yağışlar Bir Hafta Boyunca Etkili Olacak
Kalamış’ta Deniz Taksi ile Kano Çarpıştı
Havalar Isındı, Uzmanından 'Boğulma' Uyarısı Geldi
Balıkesir Açıklarında 19 Düzensiz Göçmen Yakalandı
Hayvansal Ürün İhracatından Milyonlarca Döviz Türkiye Ekonomisine Girdi