M/V Daniel A serbest bırakıldı

Arkas'ın bir balıkçı teknesini batırdığı gerekçesiyle İtalyan Sahil Güvenlik ekiplerince durdurulan gemisi M/V Daniel A serbest bırakıldı.

Arkas'ın bir balıkçı teknesini batırdığı gerekçesiyle İtalyan Sahil Güvenlik ekiplerince durdurulan gemisi M/V Daniel A serbest bırakıldı.Konuyla ilgili Arkas Holding'ten yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Arkas Denizcilik ve Nakliyat A.Ş’nin maliki olduğu M/V Daniel A gemisinin adının geçtiği kaza ile ilgili olarak  İtalyan makamları, gemi mürettebatı ve gemi malikinin sigortası ve temsilcilerinin koordineli çalışması ile yapılan ilk araştırmalar sonuçlanmış olup, M/V Daniel A gemisi 10 Nisan saat 23:30  itibariyle Santo Stefano Limanı’ndan ayrılmış ve normal seyrine dönmüştür. " 

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

İMEAK DTO Aliağa’da Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
IMO Sözleşmelerinde Önemli Değişiklikler Yürürlüğe Girdi
30 Yıllık Tecrübe Genç Denizcilerle Buluşuyor: Mentörüm İDO Başladı
Marmaris’te Fırtına Etkisini Göstermeye Devam Ediyor
İMEAK DTO Başkanı Tamer Kıran’dan Sri Lanka Büyükelçisi’ne Ziyaret