ODEK’ten Denizcilik Eğitimine Katkı İftarı

ODEK ve Piri Reis Denizcilik Vakfı, 9 Ağustos Perşembe akşamı müşterek bir iftar daveti verdi. “Denizcilik Eğitimine Katkı” adına düzenlenen iftar dernek binasında gerçekleşti ve sektörden pek çok ismi ağırladı.

ODEK ve Piri Reis Denizcilik Vakfı, 9 Ağustos Perşembe akşamı müşterek bir iftar daveti verdi. “Denizcilik Eğitimine Katkı” adına düzenlenen iftar dernek binasında gerçekleşti ve sektörden pek çok ismi ağırladı.

ODEK üyeleri ve denizciliğin seçkin isimlerinin katıldığı akşamda, ağırlanan isimlerden bazıları şöyle: Şadan Kaptanoğlu, Salih Zeki Çakır, Hakan Şen, Korkut Omur, İlhan İşbilen, Bülent Dandin, Orhan Gürün, Ufuk Teker, Cem Ertem, Can Kıraç, Metin Şener, Mustafa Muhtaroğlu, Yılmaz Onur.

İftar programı kapsamında konuşma yapan ve Mali’de görevli eğitimci Hayretttin Söğüt, eğitimin önemine dikkat çekti. Mali’deki hizmet imkanlarından da söz etti.

Gecenin dikkat çeken bir diğer ismi de, aynı zamanda ODEK Yönetim Kurulu üyesi olan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç oldu. Koç, vakıf hakkında bilgi verdi ve denizcilik eğitimine yapılan katkılardan söz etti. Vakfın sağladığı burstan faydalanan öğrenciler de geceye katıldı.

virahaber.com
 

GÜNCEL Haberleri

Eskomarine, Dormac Marine & Engineering’in Türkiye’deki Exclusive Acentesi Oldu
Alaçatı Windfest 2026 15 Ülkeden 134 Sporcuyla Başladı
UTİKAD Adayı Ozan Durak, FIATA Genç Lojistik Profesyonelleri Ödülü’nde Dünya Birincisi Oldu.
Dünyanın En Büyük Liman Elleçleme Makinesi Deniz Yoluyla Tek Parça Taşındı
Zengezur Koridoru ve Alsancak Limanı LOGISTECH’te Ele Alındı