Oramiral Bülent Bostanoğlu Katar'da

Oramiral Bülent Bostanoğlu, Savunma Bakanı Atiyye, Genelkurmay Başkan Yardımcısı Al Hacri ve Katarlı mevkidaşı Al Mühennedi ile görüştü.

Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, resmi temasları kapsamında, Katar Savunma Bakanı Hamad bin Ali Al Atiyye, Genelkurmay Başkan Yardımcısı Raşid Al Hacri ve Katarlı mevkidaşı Muhammed Nasır Al Mühennedi ile bir araya geldi.

 büyükelçilik kaynaklarından edinileni bilgiye göre, Bostanoğlu, Katarlı mevkidaşı Al Mühennedi ile görüşmesinde, iki ülke arasındaki askeri ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliği olanaklarını ele aldı.

 

Oramiral Bostanoğlu, temasları çerçevesinde, Katar Savunma Bakanı Hamad bin Ali Al Atiyye ile Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi, Genelkurmay Başkan Yardımcısı Raşid Al Hacri ile de görüştü.

 

Görüşmelerde, iki ülke arasındaki askeri ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliği olanaklarının artırılması konuları gündeme geldi. 

 

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Ahmet Demirok'un Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramirel Bülent Bostanoğlu onuruna verdiği akşam yemeğine, Türkiye-Katar Askeri İşbirliği Konseyi Başkanı Hilal el Mühennedi de katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Türk Armatörler Birliği'nden Karadeniz Uyarısı: "Rusya ve Ukrayna Limanlarına Seferler Yeniden Değerlendirilmeli"
Antik Limanların Binlerce Yıllık Serüveni Bu Kitapta Buluştu
GEMİMO'dan Sivil Denizcilere Yönelik Saldırılara Tepki: "Türk Bayraklı Gemiler Hedef Alınmamalı"
Aliağa Heyetinden Midilli'ye Resmi Ziyaret
Bodrum’da Süper Yatlara 21 Tankerle 600 Bin Litre Yakıt İkmali