Ören Plajı'nda İzinsiz Yapılan Beton Setler Yıkıldı

Geçtiğimiz günlerde basında çıkan haberlere kayıtsız kalmayan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ören Sahili, bir işeltmenin önünde yapılan ve kıyı kenar çizgisinde bulunan alana izinsiz olarak yapılan beton setleri için talimat verdi.

Yıkım esnasında bizzat personelinin başında olan Başkan Deveciler, ekiplere talimatlarını vererek bir sorunu daha çözdü.
Burhaniye Belediyesi Yapı Kontrol ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ören Mahallesi’nde bulunan işletmenin deniz kenarına çektiği beton setleri yıkarak kıyıların, herkesin eşit ve serbest olarak kullanabileceği alanlar olmasına yönelik çalışmalarını hızla tamamlayarak sahil şeridini eski şekline kavuşturdu.
“Birlikte yönetim anlayışı” gereği hizmetlerine ve oluşan sorunlara anında müdahale yapıldığını belirten Başkan Deveciler, “Vatandaşlarımıza hizmet için buradayız. Sorunlara en kısa sürede müdahale ederek çözüm odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Nerede sorun varsa biz takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vira Haber 

GÜNCEL Haberleri

KTÜ’de Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Deniz Ticaretine Etkileri Ele Alınacak
Yalova'dan 10 Ayda 915 Milyon Dolarlık İhracat
Karadeniz'de Dron Saldırısında Vurulan Dev Gemi İstanbul Boğazı'ndan Geçirildi
Yunanistan’dan İsrail’e Gidecek Yolcu Gemisine Bomba İhbarı
28 Kişinin Hayatını Kaybettiği Filo Jet Faciasında Ailelerden Suç Duyurusu