Paksoy Gençlerle Buluştu

Oruç Reis Denizciler Kulübü (ODEK) genç denizcilere yönelik her hafta düzenlemeyi planladığı söyleşi programının ilk konuğunu ağırladı.

Oruç Reis Denizciler Kulübü (ODEK) genç denizcilere yönelik her hafta düzenlemeyi planladığı söyleşi programının ilk konuğunu ağırladı.

Söyleşi programına katılan, İDO’nun başarılı yöneticisi Dr. Ahmet Paksoy, başarının kalite ekseninde yakalanması için gereken hususları; ‘Adınızın saygı uyandırması, empati becerisi ve duygusal zekanın geliştirilmesi, tavsiyeye ve dolayısıyla gelişime, değişime açık olmak, yenilikleri takip, heyecan, tutku ve mücadelecilik’ şeklinde sıraladı. 16 Aralık Perşembe günü Derneğin Tuzla’daki merkezinde düzenlenen etkinliğe katılan Paksoy, tüm bunları eğitimle bağdaştırarak eğitimin önemini de vurguladı.

İkinci konuk Azman…
Resmi olarak 8 Haziran 2010’da kurulan ODEK, gerçekleştireceği haftalık söyleşilerle denizcilik firmalarında yönetici konumundaki gençlerin değişik ülke ve okullardan mezun oluşları dolayısıyla birbirleriyle düşük düzeyde kalan tanışıklık ve yakın ilişkilerini arttırmayı ve tanışmayanları ise tanıştırmayı hedefliyor. Dernek bundan sonraki programlarda sektörün değişik alan ve birimlerinde isim yapmış kişileri davet ederek bu programını sürdürmeyi planlıyor. Bu kapsamda 24 Aralık saat 18.00’de gerçekleştirilecek ikinci söyleşinin konuğu da İstanbul Liman Başkanı Mustafa Azman olacak.

Virahaber


GÜNCEL Haberleri

DenizBank Tersane İstanbul Rowing Cup’ta Büyük Ödül Heyecanı
NCD Sözleşmesi Türkiye’nin Ticaret ve Lojistikteki Konumunu Güçlendirebilir
MAVİ VATAN’DA Tarihi Buluşma: Türk Bayrağını Al, Körfeze Gel
Costa Cruises’dan Türkiye’de yeni ofis
DEHUKAM Deniz Hukuku Kapasite Geliştirme Programı Gerçekleştirildi