Panama römorkör filosunu büyütüyor

Panama Kanalı siparişini verdiği 14 yeni römorkörden ikisini teslim aldı. Cerro Itamut ve Cerro Picacho adı verilen röomorkörler 12 ay içinde İspanya’da bekledikleri limandan ayrılarak Panama’ya gidecek.

Panama Kanalı siparişini verdiği 14 yeni römorkörden ikisini teslim aldı. Cerro Itamut ve Cerro Picacho adı verilen röomorkörler filonun tamamlanmasıyla birlikte 12 ay içinde İspanya’da bekledikleri limandan ayrılarak Panama’ya gidecek.


2011 yılının Eylül ayında yapılan anlaşmaya göre Astilleros Armon Tersanesi ihaleyi kazanmıştı. Fakat romorkörler Güney Amerika, Avrupa ve Asya’da olmak üzere çeşitli yerlerde yapılmakta.
Panama Kanalı 2001 yılından bu yana oluşturduğu filoyu bu teslimatların ardından 44’e ulaştırarak dünya standartlarında hizmet vermeye başlayacak.
 

Romorkörlerin ayrıca yapımı sürmekte olan havuzun özelliklerine uygun olarak yapıldığıda bilinmekte.
 

Denizhaber.com.tr
 

GÜNCEL Haberleri

Karadeniz Hırçınlaştı, Dalgalar 3 Metreye Yaklaştı
İMEAK DTO’nun Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit Oldu
Palamut Bolluğu Çileye Dönüştü, Liman Balık Çöplüğüne Döndü
500 Metre Ağ Atan Kaçak Avcılar Vatandaş İhbarıyla Engellendi
Bosphorus Boat Show’un Tarihi Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Değişti