Piri Reis Üniversitesi'nden sektöre katkı

Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Türkiye ekonomisi ve finansal piyasalarına katkı sağlamak amacıyla Para Politikası ve Merkez Bankacılığı seminer programı düzenliyor.

Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Türkiye ekonomisi ve finansal piyasalarına katkı sağlamak amacıyla Para Politikası ve Merkez Bankacılığı seminer programı düzenliyor.

İş dünyasının profesyonellerine, kurumlara ve bireysel katılımcılara işletme, ekonomi ve finansın tüm alanlarında verilecek seminerler dizisinin ilki, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Fındıklı’daki merkez binasında, 2-3 Aralık ile 9-10 Aralık 2013 tarihlerinde 18:30-21:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Program kapsamında; Para Politikası, Merkez Bankacılığı, Analitik Bilanço, Parasal Göstergeler ve Piyasa Etkileşimi başlıklı sunumlarda Prof. Dr. S. Kaya Ardıç, Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu, Prof. Dr. Nazım Engin ve Prof. Dr. Oral Erdoğan konuşmacı olarak yer alırken açılış sunumunu Bloomberg HT ekranlarından tanınan Didem Arslanoğlu yapacak.

Detaylı bilgi için: http://www.pirireis.edu.tr/wp-content/uploads/seminerprogrami.pdf

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Rotamız TEKNOFEST Mavi Vatan
Net Kârını Yüzde 38 Artışla 46.5 Milyon Dolar’a Yükseltti
15. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması'nda Başvuru Süresi 4 Eylül'e Uzatıldı
Yelkenli Tekne Sulara Gömüldü
Trabzon'da Türkiye'nin Ticari Deniz Gücü Masaya Yatırıldı