Piri Reis Üniversitesi'nden sektöre katkı

Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Türkiye ekonomisi ve finansal piyasalarına katkı sağlamak amacıyla Para Politikası ve Merkez Bankacılığı seminer programı düzenliyor.

Piri Reis Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Türkiye ekonomisi ve finansal piyasalarına katkı sağlamak amacıyla Para Politikası ve Merkez Bankacılığı seminer programı düzenliyor.

İş dünyasının profesyonellerine, kurumlara ve bireysel katılımcılara işletme, ekonomi ve finansın tüm alanlarında verilecek seminerler dizisinin ilki, İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın Fındıklı’daki merkez binasında, 2-3 Aralık ile 9-10 Aralık 2013 tarihlerinde 18:30-21:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Program kapsamında; Para Politikası, Merkez Bankacılığı, Analitik Bilanço, Parasal Göstergeler ve Piyasa Etkileşimi başlıklı sunumlarda Prof. Dr. S. Kaya Ardıç, Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu, Prof. Dr. Nazım Engin ve Prof. Dr. Oral Erdoğan konuşmacı olarak yer alırken açılış sunumunu Bloomberg HT ekranlarından tanınan Didem Arslanoğlu yapacak.

Detaylı bilgi için: http://www.pirireis.edu.tr/wp-content/uploads/seminerprogrami.pdf

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı