Polis ve Jandarmadan Yunanistan Sınır Hattında Zodyak Botla Devriye

Edirne’de Yunanistan ile sınırı oluşturan Meriç Nehri’nde, polis ve jandarma zodyak botla ortak devriyeye başladı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Enez Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, Saros Körfezi'nin yanı sıra Meriç Nehri’nde de görev yapmaya başladı. Jandarma ekibiyle birlikte ortak devriye görevine başlayan ekipler, Meriç Nehri’nde zodyak botla denetim gerçekleştiriyor.
Yunanistan ile sınır oluşturan Meriç Nehri’nin hem şehir merkezinde kalan kısmında hem de sınır hattında devriye gerçekleştiren ekipler, asayiş yönünden sıkı denetim gerçekleştirmeye başladı.
Sınır hattında asayiş yönünden denetim gerçekleştiren ekipler, Meriç Nehri’nin şehir merkezinde kalan kısmında da tekne ve kayık turlarının düzenlendiği alanda devriye atarak güvenlik önlemi alıyor.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Türk Yüzücü Ece Demir, Amerika'da Tarihe Geçti
Türk Somonu Üretim Alanları Denetlendi
Trabzon'da Palamut Bereketi: 1 Eylül'den Bu Yana Bin 300 Ton Palamut Avlandı
13 Hafta Boyunca Gözlerini Denizden Bir An Bile Ayırmadılar
Tamer Kıran, Aliağa’da Denizcilik Sektörü Temsilcileriyle Buluştu