Rumeli Hisarı’nda Denizde Kaybolan 2 Kişiyi Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Sarıyer Rumeli Hisarı'nda suda kaybolan biri kadın 2 kişiyi arama çalışmaları sürerken, bulunan cep telefonunun incelendiği öğrenildi.

Olay, cumartesi günü saat 18.30 sıralarında Rumeli Hisarı Aşiyan Sahili'nde meydana geldi. İddiaya göre iskelede bulunan bir kadın denize düştükten sonra yanındaki erkek de onu kurtarmak için suya atladı. Şiddetli rüzgar ve dalgaların etkisiyle akıntıya kapıldığı tahmin edilen 2 kişi denizde kayboldu. Rumeli Hisarı sahilinde yapılan aramaların ardından ekipler, Boğaz akıntısını takip edip çalışmaları Bebek Sahili'ne taşıdı. İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma, Sahil Güvenlik ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSAK ekipleri arama çalışmalarını sürdürürken, çalışmalara deniz polisi de katılıyor.

Kimlikleri tespit edilemedi
Denizde kaybolan 2 kişi bulunamadı. Kayıp kişiler hakkında herhangi bir kayıp ihbarında bulunulmadığı öğrenilirken, dalgıçların deniz dibini taramaları sırasında bir cep telefonu bulundu. Bulunan telefonun laboratuvardaki incelemesi devam ederken, dalgıçların bölgedeki arama çalışmaları sürüyor.

Vira Haber 

GÜNCEL Haberleri

KTÜ’de Rusya-Ukrayna Savaşı’nın Deniz Ticaretine Etkileri Ele Alınacak
Yalova'dan 10 Ayda 915 Milyon Dolarlık İhracat
Karadeniz'de Dron Saldırısında Vurulan Dev Gemi İstanbul Boğazı'ndan Geçirildi
Yunanistan’dan İsrail’e Gidecek Yolcu Gemisine Bomba İhbarı
28 Kişinin Hayatını Kaybettiği Filo Jet Faciasında Ailelerden Suç Duyurusu