Rusya şimdi de Türk Su Ürünleri şirketini denetim altına aldı

Rusya Tarım Ürünleri Denetim Kurumu (Rosselhoznadzor), Callut Tarım Turizm Ve Su Ürünleri şirketinin dondurulmuş alabalıklarında yasaklı maddelere rastlanıldığı gerekçesiyle denetim altına aldı.

Rusya Tarım Ürünleri Denetim Kurumu (Rosselhoznadzor), su ürünleri yetiştiricisi Türk şirkete karşı denetimi artırdığını açıkladı.

Rosselhoznadzor'dan yapılan açıklamaya göre 21 Haziran'dan itibaren Callut Tarım Turizm Ve Su Ürünleri şirketine karşı denetimler artırıldı. Şirketin dondurulmuş alabalıklarında yasaklı maddelere rastlanıldığı belirtildi.

Türkiye ile yaşanan uçak krizi nedeniyle Rusya, birçok Türk ürününe yasak getirmişti. Rusya'ya ihraç edilmesi serbest olan ürünleri ise sıkın denetim altına almıştı.

ViraHaber.com

BALIKÇILIK Haberleri

Balık Sezonu Sona Erdi, Balıkçı Kenan Hamsiye "Madalya" Taktı
Balıkçılıkta Genel Av Yasağı 15 Nisan'da Başladı
Sezonun Sonuna Gelinirken İstavritin Kilosu 70 TL'ye Düştü
Karadenizli Balıkçılar Sezon Sonunda Ağlarını Onarıyor
Didim’de Balıkçı Tekneleri Denetlendi