Salih Orakcı'ya önemli görev

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Danışmanı Salih Orakcı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği emrinde çalışmak amacıyla geçici olarak görevlendirildi.

13 Mayıs 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlanan üçlü kararname ile Kıyı Emniyeti Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürülüğü'nden alınarak, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kadrosunda Danışman olarak görev yapan Salih Orakcı, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği emrinde çalışmak amacıyla, geçici olarak görevlendirildi.

Deniz Haber Ajansı'nın aldığı bilgiye göre, Salih Orakcı ile ilgili geçici görev yazısı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından imzalanarak, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği makamına gönderildiği öğrenildi.

Aynı kaynaklardan alınan bilgiye göre, Salih Orakcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul ziyaretlerinde yapılan organizasyonlarda, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği emrinde görev yapacağı kaydedildi.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Caretta Caretta Yuvasının Üzerinde Mangal Ateşi Yaktılar
Dev Sondaj Platformu Çanakkale Boğazı’ndan Transit Geçiş Yaptı
Eyüpsultan Ağaçlı Sahilinde Denizden Askeri Mühimmat Çıktı
İDO'nun Yalova-Pendik Seferleri Tehirli Yapıldı
Vali Varol, Kuşadası'nda Deniz Güvenliği Faaliyetlerini İnceledi