Şarköy açıklarında köpek balığı yakalandı

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde balıkçılık yapan Sami Küçük, Marmara Denizi’nde yakalanan 120 kilogram ağırlığındaki dev köpek balığını tezgahında sergiledi. Yaklaşık 3.5 metre uzunluğundaki köpek balığını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Lüleburgaz’da yaşayan balıkçı Sami Küçük, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında yakalanan 3.5 metre uzunluğunda, 120 kilogram ağırlığındaki camgöz cinsi köpek balığını balık tezgahında sergiledi.

Yaklaşık 3.5 metre uzunluğundaki dev köpek balığını gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemezken, Küçük, her yıl balıkçı ağlarına köpek balığı takıldıkça tezgahında sergilediğini söyledi. Küçük, köpek balığının kansere ve birçok hastalığa iyi geldiğini belirterek, “Ben her yıl köpek balığı yakalandıkça Lüleburgazlıların görmesi ve kansere faydalı olmasından dolayı bu cinsi getirmeye çalışıyorum” dedi.

Vira Haber

BALIKÇILIK Haberleri

Çanakkale'de 525 Kilo Balığa El Konuldu
İstanbul’da 2 Ton 350 Kilogram Kaçak Midye Ele Geçirildi
Samsun’da 200 Kilo Kaçak Midye Ele Geçirildi
Yalova Açıklarında 4 Metre Uzunluğunda Köpek Balığı Ağa Takıldı
Karadeniz'de Hamsi Bereketi Diğer Balık Türlerini De Canlandırdı