Sedat Aktaş toprağa verildi

Şişli'deki ofisinde dün intihar eden iş adamı Sedat Aktaş'ın (50) cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.

Şişli'deki ofisinde dün intihar eden iş adamı Sedat Aktaş'ın (50) cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.

Aktaş için ikindi vakti Marmara İlahiyat Vakfı Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Tören öncesi Aktaş'ın eşi Ayten Aktaş, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine, Aktaş'ın oğlu Mert ve kızı Cansın'ın yanı sıra iş adamı Hikmet Tanrıverdi ile çok sayıda aile yakını katıldı.

Aktaş'ın cenazesi, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çengelköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sedat Aktaş'ın cenazeye getirilmeyen 3 yaşındaki oğlu Kuzey'in, babasının intihar ettiği gün doğum günü olduğu öğrenildi.

AA

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı