Sedef Tersanesi'nden açıklama

Sedef Tersanesi'nde  izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu çıkan ufak çaplı yangın ile ilgili  tersane yetkilileri  kamuoyunu aydınlatmak amacıyla bir açıklama yayınladı.

Sedef Tersanesi tarafından yayınlanan açıklama:

Tersanemizde inşası devam eden Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi’nin başaltı manevra sahası bölgesinde muhafaza edilen halatların tutuşması sonucunda 30.04.2019 tarihinde küçük çaplı bir yangın çıkmıştır.

Olaya Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü, Tuzla İtfaiyesi ve Tersane ekiplerimiz ile birlikte kısa bir süre içinde müdahale edilmiş olup herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadan durum kontrol altına alınmıştır.

Çok Maksatlı Amfibi Hücum Gemisi’nin gemi inşa faaliyetlerine planlanan şekilde devam edileceği hususu kamuoyu bilgilerine saygılarımızla arz olunur.

SEDEF GEMİ İNŞAATI A.Ş.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

KTÜ DUİM Mezunlar Derneği’nden Orta Doğu Gerilimi Uyarısı
Çatalca'da Kıyıya Vuran Füze Başlığı İmha Edildi
İran’dan Katar’daki Ras Laffan Sanayi Bölgesi’ne Yeni Saldırı
ABD: "Hürmüz Boğazı Yakınlarındaki Füze Rampalarını Vurduk"
Bodrum-Kaş Arası Denizlerde Fırtına Uyarısı