Sedef Tersanesinden "Crane" açıklaması

Bazı yayın organlarında Sedef Tersanesini hedef alan haberlerle ilgili olarak Turkon Holding'ten bir basın açıklaması yapıldı.

Sedef Tersanesi'ni konu alan asılsız haberler ile ilgili olarak Turkon Holding'den bir basın açıklaması yapıldı. Turkon Holding Basın ve Halkla İlişkiler Departmanından yapılan açıklama aynen şöyle;

"Orhanlı sınırları içerisinde bulunan İstanbul Deri Organize Sanayi Bölge (İDOSB) sahasında, Sedef Tersanesi tarafından kullanılan iki parselde bulunan Turkon Holding / Sedef  Gemi İnşaatı A.Ş'na ait 7 adet crane'imiz, alınmış olan ihaleler ve üretim planlaması paralelinde, bir parselden diğer parsele nakledilmek üzere sökülmüş ve diğer parselde tekrar kurulmaya başlanmıştır. Anılan crane’lerin iki adeti Tuzla merkez sitemize nakledilmiş ve burada kurulup kullanılacaktır.

Ayrıca Turkon Holding / Sedef  Gemi İnşaatı A.Ş bünyesinde 117 adet crane hali hazırda bulunmakta ve şirket bünyesinde hizmet vermeye devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur"

İDOSB SAHASINA KURULAN CRANE'LERİN RESİMLERİ

GÜNCEL Haberleri

Mavi Ekonomi Davos Gündeminde: Türk Girişimi NESEA’dan Denizlere Restoratif Dokunuş
Bodrum-Kaş Arasında Denizlerde Fırtına Uyarısı
Denizli’nin Ocak Ayı İhracatı 370 Milyon Dolar Oldu
Bodrum’da Akdeniz Foku İlgi Odağı Oldu
TÜRK BİLİM HEYETİ ANTARKTİKA'DA