Sıcaklıklar Normallerin Üzerinde Seyretmeye Devam Edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceğini duyurdu.

Meteoroloji'den yapılan yazılı açıklamaya göre, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları bu hafta boyunca da etkisini sürdürecek.

Hava sıcaklıklarının gelecek hafta başına kadar ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyretmesi beklenirken, özellikle denize kıyısı olan illerde yüksek nem ile hissedilen sıcaklıkların daha fazla olacağı tahmin ediliyor.

Gelecek günlerde hava sıcaklıkları, Ankara'da 33-35, İstanbul'da 31-34, İzmir'de 34-37, Adana'da 36-38, Hatay'da 32-34, Mersin'de 33-34, Diyarbakır'da 38-41, Gaziantep'te 37-40 ve Şanlıurfa'da 37-41 derece seviyesinde olacak.

Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı bulunanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların, günün en sıcak saatleri olan 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Bodrum'a 1263 Yolcuyla Geldi
DEFMED’de Yeni Dönem: Bülent İBİK Başkanlık Görevini Burak Gültekin'e Devretti
Ölümlü Kazanın Yaşandığı Teknede Vinçler Belgesiz Çıktı
Körfez'de Yağmur Sonrası Yüzey Temizliği
Van'da Tezgahlar Çeşitlendi: Tüketicinin Tercihi Van Gölü'nün İncisi Oldu