Sirena bir ilke imza atıyor

Sirena Marine Türkiye’nin ilk seri üretim yelkenlisi, European Yacht Of The Year’da ilk 5’e kalan Azuree 40 ile Türk yelkenli dünyasında ilklere imza atıyor.

Bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen lüks tekne üretim sektörünün önemli kuruluşlarından Sirena Marine Türkiye’nin ilk seri üretim yelkenlisi, European Yacht Of The Year’da ilk 5’e kalan Azuree 40 ile Türk yelkenli dünyasında ilklere imza atıyor.

16 Temmuz Cuma günü, Sirena Marine Genel Müdürü Saffet Üçüncü, Azuree 40’ın tasarımcısı Giovanni Ceccarelli, Proje Müdürü Pier Paolo Ballerini ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi 15 yelkenli sporcusundan biri olarak kabul edilen Stig Westergaard’ın katılımı ile Pendik Green Park Otel’de gerçekleştireceği Azuree basın toplantısı Pendik MarinTurk’ten hareketle deniz testi gerçekleştirek.

Virahaber

TURİZM Haberleri

Yolcugemisi.com Black Frıday’e Özel Kabinlerde 200 Euro’ya Varan Fırsat Başlattı
Celestyal, Black Friday Kampanyasını Yüzde 70’e Varan Indirimlerle Başlatıyor
Altınordu Rıhtımı 140 Metre Uzatılarak, Kruvaziyer Turizmine Uygun Hale Getiriliyor
Bodrum Cruise Port, 2025 Sezonunda 276 Bin Yolcu Ağırladı
Bodrum'da Kruvaziyer Turizmi Rekorla Sona Erdi