Son Dakika: Deniz otobüsünde yangın çıktı

İstanbul Sarayburnu açıklarında deniz otobüsünde yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Sarayburnu açıklarında Bursa Deniz Otobüslerine (BUDO) ait "YILDIRIM BEYAZID" isimli deniz otobüsü seyir halindeyken makine dairesinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Deniz otobüsü Sarayburnu'nda iskeleye çekilirken, içinde bulunan yolcular tahliye edildi.

Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kısa sürede söndürdü.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Mudanya-Armutlu-Sirkeci hattında saat 09.00 seferini yapan Bursa Deniz Otobüsleri'ne (BUDO) ait "Yıldırım Beyazıd" isimli deniz otobüsü Sarayburnu açıklarında iken makine dairesinde yangın çıktığı belirtildi. 

Yangının, anında müdahale edilmesi sonucu başka bir noktaya sıçramadan söndürüldüğü vurgulanan açıklamada, şunları kaydedildi:

"Olası bir tehlikenin yaşanmaması amacıyla soğutma ve kontrol amaçlı olarak deniz otobüsü Sarayburnu'nda Türkiye Denizcilik İşletmeleri iskelesine yanaştı. BUDO Sirkeci İskelesi'ne 3-4 dakikalık yürüme mesafesinde olan bu iskelede yolcuların tahliyesi güvenli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi."

DENİZ KAZALARI Haberleri

Yanan Teknelerdeki Hasar Gün Aydınlanınca Ortaya Çıktı
Batan Gemideki Mürettebatı, "Kimse Var Mı?" Anonslarıyla Arıyorlar
Kargo Gemisi İmralı Adası Açıklarında Battı
Ayvalık'ta Fırtına Tekneleri Batırdı
İzmir’de Batan Balıkçı Teknesinde Ölen 3 Kişiye Acı Veda