Sualtı Fotoğraf Milli Takımı Meksika’da

Sualtı Fotoğraf Milli Takımı’mız, Meksika La-Paz’da dün başlayan ve 27 Kasım’da sona erecek 16. CMAS Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonası’nda madalya için mücadele ediyor.

18 Ekim’den itibaren antrenman dalışları gerçekleştirerek hazırlıklarını tamamlayan Sualtı Fotoğraf Milli Takımı’mız, Meksika La-Paz’da dün başlayan ve 27 Kasım’da sona erecek 16. CMAS Dünya Sualtı Fotoğraf Şampiyonası’nda madalya için mücadele ediyor.

Balık, makro, konulu makro, geniş açı ve modelli geniş açı kategorilerinde yapılacak uluslararası müsabakalar sonunda 5 ayrı disiplinde en iyi ilk üç fotoğraf seçilecek.

Sualtı Görüntüleme Teknik Kurul Başkanı Doç. Dr. Asım Dumlu’nun kafile başkanlığını yaptığı Sualtı Fotoğraf Milli Takımı’mıza yarışmalarda başarılar dileyen Federasyon Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, “Ülkemizi Meksika’da en iyi şekilde temsil edebilmesi için Milli Takım fotoğrafçılarımıza, yaptıkları her dalışta başarı ve bol şans diliyorum. Yarıştıkları her kategoride madalya getirecek fotoğraflara imza atmalarını dilerim” dedi.

Vira Haber

DENİZ KÜLTÜRÜ Haberleri

Didim’de İkinci Caretta Yuvası Koruma Altına Alındı
Aydın’da Yılın İlk Caretta Caretta Yuvası Tespit Edildi
Kocaeli'de Hedef, Yüzde 100 Ileri Biyolojik Arıtma Şehri Olmak
Bodrum'da Deniz Çayırlarını Korumak İçin Proje Başlatıldı
Türkiye'nin En Büyük Adası Gökçeada'da En Büyük Ada Martısı Kolonisi