"Sürat" araştırma seferine çıkıyor

Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Entitüsü'ne ait modern teknolojiyle donatılmış olan 'Sürat Araştırma 1 Gemisi' araştırma seferine çıkıyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Entitüsü'ne ait modern teknolojiyle donatılmış olan 'Sürat Araştırma 1 Gemisi' araştırma seferine çıkıyor.
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Yomra Limanındaki Su ürünleri Araştırma Gemisinin araştırma seferine başlaması ile ilgili yapılan törene katıldı. Burada Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdür Vekili Dr. İlhan Aydın'dan seferle ilgili bilgiler alan Vali Öz, ekibin güzel bulgularla geri döneceğine inandığını söyledi.

Vali Öz, "Balıkçılık Trabzon ve bölge ekonomisi için önemli bir sektör. Bunun sürdürülebirliği açısından son dönemlerde Bakanlık ve ilgili kurumlarla belirli politikalar üretiliyor, yönetiliyor. Araştırmalar bu bölgede balıkçılığın gelişimini şekillendirecek. Onun için ben bu ekibimize teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bulgular çıkar, bereketli bir sezonun başlangıcı olur. Av sezonuna da yaklaşık 1 buçuk ay kaldı" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Desan’ın Malezya Yatırımında Tarihi Gün: Tersane Projesinde Temel Atma Töreni Gerçekleşti
Yalova Sahilinde İstilacı Yosun Türü Gözlemlendi
TCSG-15 ve TCG Tayfun Vatandaşların Ziyarete Açılıyor
Temiz Körfez İçin Gediz Vurgusu
Kuşadası’nda Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açılıyor