Sürüklenen teknedekiler kurtarıldı

Bodrum’da sürat teknesinin rüzgar nedeniyle sürüklenmesi sonucu denizde mahsur kalan 3 tatilci ve köpekleri, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Bodrum'a tatile gelen ve 3'ü de 23 yaşında olan Melisa Zöhre D., Berk D. ile Onur K., Akvaryum Koyu'ndan 'Zaliha' isimli sürat teknesiyle denize açıldı. 3 kişinin içinde bulunduğu tekne, bir süre sonra rüzgar ve dalga nedeniyle sürüklenmeye başladı.

Adaboğazı açıklarında mahsur kalan tatilciler, telefonla 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine, Sahil Güvenlik Güney Ege Komutanlığı'na ait TCSG-3 botu sevk edildi. Ekipler, teknede mahsur kalan 3 kişiyi ve köpeklerini kurtarıp, Sahil Güvenlik Botu'na aldı. Tekne ise yedeklenerek kıyıya getirildi.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Vali Varol, Kuşadası'nda Deniz Güvenliği Faaliyetlerini İnceledi
Lara Plajı'nda Kıyı Kirliliğine Bilimsel Takip
Mehtap Turları ve Büyükada Seferleri Başlıyor
Sinop Limanı'nda Batan Lüks Yat 7 Günlük Çalışmayla Kurtarıldı
Kırgız Heyet Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mavi Bayrak Deneyimini İnceledi