Taze balık için ilk tercih kayıkçılar

Ordu’nun Fatsa ilçesinde taze balık almak isteyenler sabah saatlerinde limana giderek balıkçı kayıklarından alışveriş yapıyorlar.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde taze balık almak isteyenler sabah saatlerinde limana giderek balıkçı kayıklarından alışveriş yapıyorlar.

Her gün sabahın ilk ışıklarında denize açılan kayıkçılar tuttukları taze balıkları vatandaşlara ulaştırma adına büyük çaba gösteriyorlar. Balık bolluğundan memnun olan balıkçılar, bu işi birçok kişinin yapması nedeniyle fiyatların düşün olduğunu belirttiler. Balıkçılar, “Bizim işimiz sabır gerektiren bir iş. Gece açılıp ağlarımızı seriyoruz. Sabah ise daha gün doğmadan denize açılıp ağlarımızı topluyoruz. Vatandaşlarımız bizim sayemizde taze balık yiyorlar. Bu dönemde istavrit ağırlıkta çıkıyor. Fiyatları ise ucuz tutuyoruz” dediler.

virahaber.com
 

BALIKÇILIK Haberleri

Balık Sezonu Sona Erdi, Balıkçı Kenan Hamsiye "Madalya" Taktı
Balıkçılıkta Genel Av Yasağı 15 Nisan'da Başladı
Sezonun Sonuna Gelinirken İstavritin Kilosu 70 TL'ye Düştü
Karadenizli Balıkçılar Sezon Sonunda Ağlarını Onarıyor
Didim’de Balıkçı Tekneleri Denetlendi