Tekirdağ'da 20 gemi açıkta bekliyor

Tekirdağ açıklarında demirleyen 20'ye yakın yerli ve yabancı bandıralı gemi fırtınanın dinmesini bekliyor.

Marmara Denizi'nde saatteki hızı 75 kilometreye kadar ulaşan fırtına nedeniyle balıkçılar Tekirdağ'da bugün denize açılamadı. Dalga boyu 5 metreyi buldu.

Marmara Denizi'nde dün geceden bu yana etkili olan ve sabah saatlerinde etkisini artıran lodos, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Tekirdağ Limanı'na sığınan balıkçı tekneleri 2 gündür balığa çıkamadı. Zaman zaman saatteki hızı 75 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle Ro-Ro taşımacılığı yapan gemiler limana yanaşamadı. Tekirdağ açıklarında demirleyen 20'ye yakın yerli ve yabancı bandıralı gemi fırtınanın dinmesini bekliyor.

Tekirdağlı balıkçı Eyüp Yiğiter, fırtına nedeniyle 2 gündür denize açılamadıklarını belirterek, bu durumun balık fiyatlarına da etkisinin olacağını tahmin ettiğini söyledi.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı