Tekne turu yunuslarla şenlendi

Muğla 'nın Marmaris ilçesinde günübirlik tur yapan teknenin gezisi, denizde kendisine eşlik eden yunusla renklendi.

Marmaris'te günübirlik geziler düzenlenen yarı denizaltı özellikli "Semisubramine" adlı teknenin gerçekleştirdiği tura, bir müddet denizde yüzen bir yunus da eşlik etti.

Gezi teknesinin önünde yüzen yunusun nefes almak için su yüzeyine çıkarak su püskürtmesi, tekneyle tura katılan tatilciler için keyifli ve heyecanlı dakikalar oluşturdu.

Tatilciler ve tekne çalışanlarınca görüntülenen yunus, bir süre sonra bölgeden uzaklaştı.Semisubmarine Müdürü Murat Kuyumcu, zaman zaman Marmaris açıklarında yunus gördüklerini ancak ilk kez bu kadar yakın ve teknenin önünde yüzen bir yunusla karşılaştıklarını kaydetti.

Vira Haber

DENİZ KÜLTÜRÜ Haberleri

Marmara Denizi'nin Ekolojik Yapısı Mercek Altında
Sigara İzmaritleri Denizde Pamuk Tarlasına Dönüştü
İklim Değişikliği ve Çevre Sempozyumu PRÜ’de Gerçekleştirildi
Türk P&I Sigorta’dan Çevre Dostu Yelkenlilere “Sürdürülebilirlik İndirimi”
Gelişmiş Arıtma Teknolojileriyle Müsilajsız Deniz, Verimli Tarım