Tenzile Erdoğan vefat etti

Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan vefat etti. Erdoğan'ın 83 yaşındaki annesi uzun süredir tedavi görüyordu.

Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan vefat etti. Erdoğan'ın 83 yaşındaki annesi uzun süredir tedavi görüyordu.

Erdoğan, geçen hafta safra kesesi ameliyatı olmuştu. Haberi alan Başbakan Erdoğan, hastaneye gitti. Erdoğan, Bursa programını da iptal etti.

"ANNEM İYİ DUA EDİN" DEMİŞTİ

Başbakan Erdoğan, Güney Afrika ziyaretine çıkmadan önce safra kesesi ameliyatı olan annesini ziyaret etmiş, "Annem iyi ama dua edin. Daha iyi. Daha iyi olmasa yola çıkmazdım. Birkaç güne hastaneden çıkacak. Dua edin” demişti.

CENAZE YARIN

83 yaşında hayatını kaybeden Tenzile Erdoğan, yarın toprağa verilecek.

Hürriyet

GÜNCEL Haberleri

Denizci Öğrenciler Derneği, Moda Deniz Kulübü’nde "Denizcilikte Enerji Verimliliği ve Sürdürülebilirlik" Söyleşisini Gerçekleşti
“Önüm Arkam Deniz, Sağım Solum Gemi” Resim Yarışması Düzenleniyor
Acı Kaybımız: Mukaddes Kalkavan Hayatını Kaybetti
İran ile Rusya'nın Ortak Deniz Tatbikatı Sona Erdi
Rize’de Dev Dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'na Ulaştı