TÜPRAŞ patlamasını TAK üstlendi

İzmir'in Aliağa ilçesinde 4 işçinin yaşamını yitirdiği 2 işçinin de yaralandığı TÜPRAŞ patlamasını, PKK’nın taşeronu olan TAK adlı terör örgütü üstlendi.

PKK'nın taşeronu TAK, 4 işçinin yaşamını yitirdiği TÜPRAŞ'taki patlamayı üstlendiğini açıkladı. TÜPRAŞ'taki patlamaya ilişkin gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklanmıştı. Bilirkişi raporunda TÜPRAŞ asli kusurlu bulunmuştu.

Sputnik'in haberine göre, İzmir'in Aliağa ilçesinde 4 işçinin yaşamını yitirdiği 2 işçinin de yaralandığı TÜPRAŞ patlamasını, PKK’nın taşeronu olan ve Kürdistan Özgürlük Şahinleri (TAK)adlı terör örgütü üstlendi. TAK, yetkililer tarafından yapılan ‘kaza ve gaz sıkışması gibi açıklamaların gerçeği yansıtmadığını iddia ederek, eylemi kendilerinin üstlendiğini açıkladı. TÜPRAŞ'taki patlamaya ilişkin gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklanmıştı. Bilirkişi raporunda TÜPRAŞ asli kusurlu bulunmuştu.

TAK, 4 işçinin yaşamını yitirdiği TÜPRAŞ'taki patlamayı üstlendiğini açıkladı. Tüpraş'taki patlamaya ilişkin bilirkişi raporu önceki gün tamamlanmıştı.

Vira Haber

SERBEST KÜRSÜ Haberleri

Avrupa Hayallerinize Ulaşın Marina Vize ile!
Spor Yaparken Tercih Edilecek Ürünler
Hediye Edilebilecek En Kolay Bakımlı Bitkiler
Toprak İşlemede Toprak Silindirin Önemi
Alanya’da Tarih Yolculuğu: Kaleler, Müzeler ve Konaklama Seçenekleri