TOBB Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 5 Aralık 2025’te Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları Müşterek Konsey Toplantısı’na iştirak etti.
Ankara’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, sektörel sorunlar, çözüm önerileri ve 2026 yılına yönelik beklentiler ele alındı.
Deniz Ticaret Odaları Konseyi’nden; Konsey Başkanı Cihan Ergenç, TOBB Denizcilik Meclisi Başkanı Recep Düzgit, Konsey Üyeleri Cihat Yavuz Güler, Yaşar Naiboğlu, Metin Şener ve Uğur Sina Şen ile Meclis Başkanı Başaran Bayrak toplantıda yer aldı.
Tamer Kıran ve Recep Düzgit, denizcilik sektörünün öncelikli gündem maddelerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a aktararak sektörün ihtiyaçlarını ve beklentilerini doğrudan iletti.
Vira Haber