Türkiye'den Yola Çıkan 9. "İyilik Gemisi" Mısır'a Ulaştı

Türkiye'den 3 bin 774 ton insani yardım malzemesiyle Gazze için yola çıkan 9. "İyilik Gemisi", Mısır'ın El-Ariş Limanı'na ulaştı.

Türkiye, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'ye yardım elini uzatmaya devam diyor. Türk Kızılay tarafından temin edilen gıda, bebek malzemeleri, uyku tulumu ve un gibi insani yardım malzemeleriyle 16 Nisan'da Mersin Limanı'ndan yola çıkan 9. "İyilik Gemisi", Mısır'ın El-Ariş Limanı'na ulaştı. Kıyıya indirilecek 3 bin 774 tonluk yardım malzemeleri, daha sonra tırlara yüklenerek Refah Sınır Kapısı üzerinden Gazze'deki Filistinlilere ulaştırılacak.
Türkiye'den gönderilen 9. gemi, 3 bin 774 ton yardım malzemesiyle bugüne kadar gönderilen iyilik gemileri içinde tek seferde en fazla yardım miktarı içeren gemi oldu.

Vira Haber 

GÜNCEL Haberleri

Harun Akbaş, ASYA SHIPPING İle Yeni Bir Döneme Başladı
Bilyoner, Bosphorus Cup’ın 25. Yılında Yelken Sporuna Desteğini Sürdürdü
Sirena Yachts 20. Yılında Cannes Yachting Festival 2026’ya Damga Vurdu
Denizüstü Res Limanlar Toplantısı Gerçekleştirildi
YATED ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Sektörün Geleceği İçin Bir Araya Geldi