Tuzla’da kaza, 2 tersane işçisi hayatını kaybetti

Tuzla'da aşırı hız yüzünden aracın kontrolünü kaybeden sürücünün çarptığı 2 tersane işçisi olay yerinde öldü.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde, kontrolden çıkan otomobil, evlerine giden 2 tersane işçisine çarptı. Araçla duvar arasına sıkışan 2 işçi hayatını kaybetti.

Kaza, dün akşam saatlerinde Tuzla İçmeler Mahallesi Tersaneler Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aşırı süratli olduğu belirtilen ve henüz ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü, direksiyon kontrolünü yitirince, önce karşı kaldırıma sonra da yaya yolundan geçen tersane işçilerinden Güney Ersan (39) ve Ramazan Kuş (50) çarptı.

Otomobil ile duvar arasında sıkışan iki işçi, olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü gözaltına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

Harun Akbaş, ASYA SHIPPING İle Yeni Bir Döneme Başladı
Bilyoner, Bosphorus Cup’ın 25. Yılında Yelken Sporuna Desteğini Sürdürdü
Sirena Yachts 20. Yılında Cannes Yachting Festival 2026’ya Damga Vurdu
Denizüstü Res Limanlar Toplantısı Gerçekleştirildi
YATED ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Sektörün Geleceği İçin Bir Araya Geldi