Üzerinden dalga geçince şoka girdi

Antalya'da denizi izlediği sırada üzerinden dalga geçince şoka giren 19 yaşındaki genç, hastaneye kaldırıldı.

19 yaşındaki Bayram Kadan, Akdeniz Bulvarı'ndaki korkuluklara tutunarak denizi izlemek istedi. Bu sırada gelen yüksek bir dalga, Bayram Kadan'ın üzerinden geçti. Dalgalara kapılacağından çekinerek korkuluklara tutunan Kadan, soğuk havanın da etkisiyle şoka girdi.

Bulvarda çalışma yapan Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) görevlilerinin haber vermesiyle gelen 112 Acil servis ekipleri, Kadan'ı hastaneye kaldırıldı.

Dalgaların sürüklediği çakıllar nedeniyle Akdeniz Bulvarı'nda ulaşım tek şeritten verilmeye başlandı. ASAT ekipleri de yolda biriken çakılları temizlemek üzere çalışma başlattı.

A.A.
 

GÜNCEL Haberleri

Marmara Denizi İçin Kocaeli'de Önemli Zirve
Feribottan Denize Düşen Kişiye Büfe Çalışanından Hayat Kurtaran Müdahale
BEUN’da Denizcilik ve Turizm Fakültesi Mezunları Geleceğe İlk Adımlarını Attı
Kaptanoğlu, Sıfır Atık Forumu'nda Mavi Geleceği Konuştu
Söke'de Yılan Balığı Festivali Coşkusu Başladı