Van Gölü'nden Çıkarılan Ceset Sayısı 37'ye Yükseldi

Van Gölü’nde kaçak göçmenleri taşırken batan tekneden 23 ceset çıkarıldı. Toplam çıkarılan ceset sayısı ise 37’ye yükseldi.

Van Gölü’nde kaçak mültecileri taşırken batan teknenin ardından başlatılan arama kurtarma faaliyetlerinde, gölden çıkarılan ceset sayısı toplamda 37’ye yükseldi.

Daha önce 14 cesetin Van Gölü’nün yüzeyinden çıkarılmasının ardından bu kez 106.5 metre derinlikteki tekneden 23 ceset çıkarıldı. Böylece Van Gölü’nden toplam çıkarılan ceset sayısı 37’ye yükseldi.

Van Jandarma Sualtı Timi, JAK Sualtı Timi, Deniz Kuvvetleri ROW Timi ve Sahil Güvenlik ROW Timi'nin de katıldığı çalışmalar devam ediyor.

Vira Haber

GÜNCEL Haberleri

7. TYBA Yacht Charter Show Marmaris’te Kapılarını Açtı
STM’den Sürü Kamikaze İnsansız Deniz Aracı Hamlesi Mavi Vatan’ın Yeni Muhafızı “YAKTU” SAHA’ya Çıktı
“Made In Eu” İhracatçıyı Da Lojistik Sektörünü De Memnun Edecek
DAKSAR’dan İMEAK DTO’ya Deniz Güvenliği Teşekkürü
İngiltere: "3 Britanyalı, Hantavirüse Yakalandı"