WISTA Türkiye’den MLC 2006 semineri

WISTA Türkiye Derneği, sektördeki yenilikleri herkesin daha yakından takip edebilmesi için daha önce de farklı konularda düzenlemiş olduğu bilgilendirme seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

WISTA Türkiye Derneği, sektördeki yenilikleri herkesin daha yakından takip edebilmesi için daha önce de farklı konularda düzenlemiş olduğu bilgilendirme seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

20 Ağustos 2013 tarihinde yürürlüğe giren ve 40 ülke tarafından onaylanan MLC (Maritime Labour Convention ) 2006 Sözleşmesi nin denizcilik sektörüne getirdikleri ile ilgili değerli bilgiler içeren seminer; Deniz Ticaret Odasi Meclis Salonunda, 15 Ocak 2014, Çarşamba günü 17.30-19.00 saatleri arasinda gerçekleşip, tüm katılımcıların yüksek beğenisini topladı.

Hedefi daha iyi çalışma ve yaşam koşullarına sahip, daha bilgili gemi adamlarının istihdam edilmesini sağlayarak, denizciliği sosyal açıdan daha duyarlı bir endüstri haline getirmek olan MLC 2006 sözleşmesi ile ilgili sunumlar WISTA Türkiye Derneği Kurucu üyelerinden, NSN Hukuk Bürosu avukatlarından Nazlı Selek ile Omni Ltd firması çalışanlarından Çisem Karaaslan Güdelci tarafından yapıldı.

virahaber.com
 

GÜNCEL Haberleri

Karadeniz Hırçınlaştı, Dalgalar 3 Metreye Yaklaştı
İMEAK DTO’nun Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit Oldu
Palamut Bolluğu Çileye Dönüştü, Liman Balık Çöplüğüne Döndü
500 Metre Ağ Atan Kaçak Avcılar Vatandaş İhbarıyla Engellendi
Bosphorus Boat Show’un Tarihi Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Değişti