Yeşil-mavili ekip ilk antremanını yaptı

PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un başına geçen Mustafa Denizli, yeşil-mavili ekiple ilkantrenmanına dün Rize Atatürk Stadı’nda çıktı.

Denizli, “Kadro yapımız, ilk yarıdaki maçlar hepsi değerlendirme altında olacak.

Düşündüklerimizi inşallah gerçekleştireceğiz. Burada uzun süreli bir çalışma yapmak için bulunuyoruz” dedi. Öte yandan Rizespor’da Denizli’nin raporu doğrultusunda 5 oyuncuyla yollar ayrıldı. Kenan, Fahri, Erhan, Caner ve İlyas yeşil mavili takımdan gönderilen ilk isimler olurken, 16 kişilik bir kadro ile çalışmalara başlayan takımda kaleci David Loriya ile Hassan Hossam’ın da çalışmalara bugün katılacağı ifade edildi.

Bu arada Çaykur Rizespor, Karabük’le yollarını ayıran Florin Cernat ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör Mustafa Denizli’nin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

virahaber.com
 

GÜNCEL Haberleri

Kumbahçe Sahilinde İşgalden Temizleniyor
Antalya'da Düzensiz Göçmen Botu Faciası: 14 Ölü
Bakan Uraloğlu: "Doğu Akdeniz GTH Projesi, Mavi Vatanımızda Çıkarlarımızı Koruyacak"
Geleceğin Kadın Kaptanları Denizcilik Sektörüne Katkı İçin Göreve Hazırlanıyor
Tuzla'daki Mehmet Akif Ersoy Vapuru Yeniden İstanbul'a Hizmet Edecek