Yeşil-mavili ekip ilk antremanını yaptı

PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un başına geçen Mustafa Denizli, yeşil-mavili ekiple ilkantrenmanına dün Rize Atatürk Stadı’nda çıktı.

Denizli, “Kadro yapımız, ilk yarıdaki maçlar hepsi değerlendirme altında olacak.

Düşündüklerimizi inşallah gerçekleştireceğiz. Burada uzun süreli bir çalışma yapmak için bulunuyoruz” dedi. Öte yandan Rizespor’da Denizli’nin raporu doğrultusunda 5 oyuncuyla yollar ayrıldı. Kenan, Fahri, Erhan, Caner ve İlyas yeşil mavili takımdan gönderilen ilk isimler olurken, 16 kişilik bir kadro ile çalışmalara başlayan takımda kaleci David Loriya ile Hassan Hossam’ın da çalışmalara bugün katılacağı ifade edildi.

Bu arada Çaykur Rizespor, Karabük’le yollarını ayıran Florin Cernat ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör Mustafa Denizli’nin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

virahaber.com
 

GÜNCEL Haberleri

Dev Vinç Gemisi İstanbul Boğazı'ndan Geçti
Ege Denizi’nin En Büyük Mercan Ormanı
14. TAYK – Eker Olympos Regatta için geri sayım başladı
Rotamız TEKNOFEST Mavi Vatan
Net Kârını Yüzde 38 Artışla 46.5 Milyon Dolar’a Yükseltti