Yoğun kar yağışı bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu, Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimleri ile Konya ve Karaman çevrelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yapılan son açıklama ile Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimleri ile Konya ve Karaman çevrelerinde yoğun kar yağışı beklendiği belirtildi.

Yapılan son değerlendirmelere göre, 26 Aralık Pazartesi sabah saatlerinden itibaren Akdeniz Bölgesi'nin yüksekleri (Antalya, Mersin, Kahramanmaraş ve Adana'nın 900 metre rakım üzerindeki yüksek kesimleri) ile Karaman ve Konya çevrelerinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışlarının Salı günü öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz hafta ekstrem kar yağışlarının yaşandığı bölgede, yeni kar yağışlarıyla birlikte, ulaşımda aksamalar, buzlanma, don, yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ tehlikesi, çatı çökmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması özellikle yetkililerce belirtildi.

ViraHaber.com

GÜNCEL Haberleri

Dev Vinç Gemisi İstanbul Boğazı'ndan Geçti
Ege Denizi’nin En Büyük Mercan Ormanı
14. TAYK – Eker Olympos Regatta için geri sayım başladı
Rotamız TEKNOFEST Mavi Vatan
Net Kârını Yüzde 38 Artışla 46.5 Milyon Dolar’a Yükseltti