Yunanistan'dan gemi hattı önerisi

Yunanistan Odalar Birliği Başkanı Yorgos Kasimatis, İzmir-Sakız Adası-Midilli-Selanik bağlantılı bir gemi hattının oluşturulabileceğini söyledi. 21 Mart 2011 Pazartesi 21:26 tarihinde eklendi.48 kez okundu.

Yunanistan Odalar Birliği Başkanı Yorgos Kasimatis, İzmir-Sakız Adası-Midilli-Selanik bağlantılı bir gemi hattının oluşturulabileceğini söyledi. 21 Mart 2011 Pazartesi 21:26 tarihinde eklendi.
48 kez okundu.

Sakız Adası'ndan gelen işadamları ile İzmirli işadamları, İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Yunanistan Odalar Birliği Başkanı Yorgos Kasimatis, toplantıda Yunanistan'ın adaları ile Türkiye'deki kıyı şehirlerinin yolcu gemileri konusunda proje hazırlaması gerektiğini belirtti. Kasimatis, ''İzmir-Sakız Adası-Midilli ve Selanik bağlantılı bir gemi hattının oluşturulabilir. Bu projeyle adalar arasında yolcu gemileri çalışabilir. İzmir aracılığıyla Selanik'e mal taşımak mümkün olabilir''dedi.

Olay.com
 

GÜNCEL Haberleri

İMEAK DTO Başkanı Tamer Kıran’dan 19 Mayıs Mesajı
“Uluslararası Denizci Kadınlar Günü” Etkinliğinde Güçlü Mesajlar Verildi
Tamer Kıran’dan 18 Mayıs Uluslararası Denizci Kadınlar Günü Mesajı
COP31 Sürecinde İklim Adaleti ve Sivil Toplum İstanbul Arel Üniversitesi’nde Ele Alındı
Arkas Holding’den Urla’ya Gastronomi Eğitimi Desteği