Yusuf Öztürk '2014 çözüm yılı olacak'

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, sorumluluk alanlarında bulunan bölgelerdeki üyelerle yaptıkları toplantılar sonucunda sektörün sorunları belirlendi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, sorumluluk alanlarında bulunan bölgelerdeki üyelerle yaptıkları toplantılar sonucunda sektörün sorunları belirlendi.

Yılsonu itibariyle üyelerle bir araya gelen sektör toplantılarını tamamladı ve toplantı sonuçlarına göre çalışma programı hazırladı.

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk; "Bundan sonra üyelerimizle daha sık bir araya gelerek toplantı yapacağız. Ayvalık, Dikili, Didim, Kuşadası ve Aliağa'da bulunan üyelerimizle toplantılarımızı tamamladık. Sektörün adeta fotoğrafını çekerek, eksik olan ve çözümlenmesi gereken çalışmaları belirledik. Bu doğrultuda kendimize bir çalışma programı oluşturduk. Her bölgenin farklı sorunları bulunuyor. Ancak, ağırlıklı olarak tüm bölgelerde dile getirilen ana sorun gezi ve balıkçı teknelerinin bakımlarının yapılacağı çekek yeri eksikliği ile gemi atıklarının alınacağı kıyı atık alım tesislerinin yetersizliği. Üyeler tarafından dile getirilen sorunların çözümü için yerel yönetimler ve Bakanlık düzeyinde görüşmeler yapacağız. 2014 yılı bizim için üyelerimizin yaşadıkları sıkıntıları çözme yılı olacak"

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Kocaeli'de LPG Tankerindeki Yangın Davasında 8 Sanık İçin 15 Yıla Kadar Hapis Talebi
ABD, Karayipler’de Bir Petrol Tankerine Daha El Koydu
5 Saatte Sahilden 52 Torba Çöp Topladılar
Bodrum-Kaş Arası Denizlerde Fırtına Uyarısı
Kastamonu'da Dalgalar Sahil Şeridine Zarar Verdi