Aselsan elektronik harp şirketini satın aldı

Aselsan, Elektronik Harp ve Taktik Komuta Kontrol sistemleri alanlarında faaliyet gösteren Havelsan Ehsim Hava Elektronik Harp Sistemleri Mühendislik Ticaret A.Ş.'yi satın aldı.

ASELSAN, Havelsan Ehsim Hava Elektronik Harp Sistemleri'nin yüzde 50'sini devraldı. ASELSAN, Kamuyu Aydınlatma Platformunda bir özel durum açıklaması yaptı.

Açıklamada, "Havelsan Ehsim Hava Elektronik Harp Sistemleri Mühendislik Ticaret AŞ'nin yüzde 49'luk kısmının gerçek kişilerden, yüzde 1'lik kısmının ise Havelsan Hava Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'den olmak üzere toplam payların yüzde 50'sinin devralınmasına yönelik pay devri sözleşmeleri imzalanmış olup, gerekli ödeme ve tescil süreçlerinin tamamlanmasını müteakip ilgili şablon ile ayrıca açıklama yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Ehsim AŞ'nin, Elektronik Harp ve Taktik Komuta Kontrol sistemleri alanlarında faaliyet gösterdiği bilgisi verildi.

Vira Haber

SAVUNMA SANAYİ Haberleri

Bayraktar TB3 SİHA'dan Baltık Denizi'nin Zorlu Hava Şartlarında Kusursuz Gösteri
Bayraktar TB3 SİHA'dan NATO Tatbikatında Gövde Gösterisi
MSB: "Tersanelerimizde Aynı Anda 39 Geminin İnşası Sürdürülmekte"
Portekiz Denizde İkmal ve Lojistik Destek Gemilerinin Blokları Kızağa Alındı
Portekiz Denizde İkmal ve Lojistik Destek Gemilerinin Blokları Kızağa Alındı