Batan feribotta 34 kişi kurtarıldı

Filipinler'de yaklaşık 60 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu bir kişi hayatını kaybederken, başlatılan arama kurtarma çalışmalarında 34 kişi kurtarıldı.

Filipinler'de yaklaşık 60 kişiyi taşıyan feribotun batması sonucu bir kişi hayatını kaybederken, başlatılan arama kurtarma çalışmalarında 34 kişi kurtarıldı.

Kıyı Güvenliği Sözcüsü Arman Balilo yaptığı açıklamada, Albay bölgesinden hareket eden ve 22 mürettebat ile 35 yolcu taşıyan feribotun, hareketinden 3 saat sonra Burias adası açıklarında batmaya başladığını belirtti.

Olayda bir kişinin yaşamını yitirdiği, bölgeye gelen Filipinler donanmasına ait gemi ve helikopterin katıldığı arama kurtarma çalışmalarında 34 kişinin kurtarıldığı ve çalışmaların devam ettiği kaydedildi. Feribotun neden battığına yönelik araştırma sürüyor.

virahaber.com

GÜNCEL Haberleri

Türkiye'nin 6’ncı Sondaj Gemisi Taşucu Limanı'na Yanaştı
Turkon Line Yenilenen Web Sitesi ile Dijital Deneyimini Güçlendiriyor
Jotun’un Yeni Ofisi, Çalışma Kültürünü Güçlendiriyor
Türkiye'nin 6'ıncı Sondaj Gemisi Mersin'e Ulaştı
Aliağa Limanlarında 73 Milyon Ton Elleçleme Yapıldı