Deniz seferleri tekrar başlıyor

Haydarpaşa Tren Garı'nın yangında hasar gören çatısının onarımı nedeniyle iptal edilen İDO ve TURYOL'un deniz seferleri, geçici çatının tamamlanmasının ardından önümüzdeki pazartesi günü yeniden başlayacak.

Haydarpaşa Tren Garı'nın yangında hasar gören çatısının onarımı nedeniyle iptal edilen İDO ve TURYOL'un deniz seferleri, geçici çatının tamamlanmasının ardından önümüzdeki pazartesi günü yeniden başlayacak. Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında meydana gelen yangının ardından tahrip olan çatı, yazın yapılması planlanan restorasyona kadar kötü hava şartlarından etkilenmemesi için geçici çatı ile kapatılıyor.

Haydarpaşa Tren Garı'nın yangında hasar gören çatısının onarımı nedeniyle iptal edilen İDO ve TURYOL'un deniz seferleri, geçici çatının tamamlanmasının ardından önümüzdeki pazartesi günü yeniden başlayacak. Haydarpaşa Tren Garı'nın çatısında meydana gelen yangının ardından tahrip olan çatı, yazın yapılması planlanan restorasyona kadar kötü hava şartlarından etkilenmemesi için geçici çatı ile kapatılıyor. Geçici olarak yaptırılan çatının bitme aşamasına geldiğini ve muhtemelen Pazartesi günü tamamlanacağını dile getiren yetkililer, yangından dolayı iptal edilen vapur seferlerinin de 03 Ocak 2011 Pazartesi günü tekrar başlayacağını açıkladı.

Zaman

GÜNCEL Haberleri

Muhafazakar Cruise Gemisi Aroya İstanbul’u Ana Liman Olarak Seçti
SANMAR, Boğaçay Serisi 100. Römorkörünün Sac Kesimini Törenle Kutladı
Kıyıdan Dev Orkinos Yakaladılar
Kocaeli'de Bir Haftada 33 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı
Kruvaziyer Turizmi Türkiye'ye Milyarlarca Dolarlık Fırsat Sunuyor