Dumlupınar şehitleri anılacak

Çanakkale'de Nara Burnu önlerinde 57 yıl önce İsveç gemisiyle çarpışarak batan Dumlupınar denizaltısında şehit olan 81 denizci ve diğer şehit denizciler, Gelibolu'da düzenlenecek törenle anılacak.

Çanakkale'de Nara Burnu önlerinde 57 yıl önce İsveç gemisiyle çarpışarak batan Dumlupınar denizaltısında şehit olan 81 denizci ve diğer şehit denizciler, Gelibolu'da düzenlenecek törenle anılacak.

Gelibolu fener altı mevkisindeki Şehit Denizaltıcılar Anıtı'nda 4 Nisan Pazartesi günü saat 14.00'de yapılacak tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak.

Denizaltı Sevenler Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mehmet Sebahattin Ertürk'ün konuşma yapacağı törene, İstanbul ve İzmit Değirmendere Denizaltı Sevenler Sosyal Yardımlaşma derneği üyeleri de katılacak.

Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ın konuşmasının ardından denize çelenk bırakılacak.

Haber3

GÜNCEL Haberleri

Eskomarine, Dormac Marine & Engineering’in Türkiye’deki Exclusive Acentesi Oldu
Alaçatı Windfest 2026 15 Ülkeden 134 Sporcuyla Başladı
UTİKAD Adayı Ozan Durak, FIATA Genç Lojistik Profesyonelleri Ödülü’nde Dünya Birincisi Oldu.
Dünyanın En Büyük Liman Elleçleme Makinesi Deniz Yoluyla Tek Parça Taşındı
Zengezur Koridoru ve Alsancak Limanı LOGISTECH’te Ele Alındı