İzmir'de vapur jetonu tarih oluyor

İzmir Körfezi'nde ulaşımı sağlayan vapurlara binişte, 1 Şubat 2011'den itibaren jeton kullanılmayacak. Turnikeden geçişler, sadece "Kentkart" ve "3-5" kartlarıyla yapılabilecek.

İzmir Körfezi'nde ulaşımı sağlayan vapurlara binişte, 1 Şubat 2011'den itibaren jeton kullanılmayacak. Turnikeden geçişler, sadece "Kentkart" ve "3-5" kartlarıyla yapılabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İzdeniz A.Ş., vapur iskelelerinde jetonla geçiş uygulamasına son verileceğini duyurdu. Kentkart ve 3-5 kartları Konak, Karşıyaka, Bostanlı, Alsancak, Pasaport, Göztepe ve Üçkuyular iskelelerinde satılacak. Vatandaşların bilgilenmesi amacıyla kartların satış saatleri de iskelelerde ilan edildi.

Kentkart, körfezde yolcu taşıyan vapurlarda halen tam 1,70, indirimli 0,90 TL olarak kullanılıyor. Jetonla geçiş yapan vatandaşlar ise 3 lira ödüyor.

Sondakika

GÜNCEL Haberleri

Denizci Öğrenciler Derneği, Moda Deniz Kulübü’nde "Denizcilikte Enerji Verimliliği ve Sürdürülebilirlik" Söyleşisini Gerçekleşti
“Önüm Arkam Deniz, Sağım Solum Gemi” Resim Yarışması Düzenleniyor
Acı Kaybımız: Mukaddes Kalkavan Hayatını Kaybetti
İran ile Rusya'nın Ortak Deniz Tatbikatı Sona Erdi
Rize’de Dev Dalgalar Karadeniz Sahil Yolu'na Ulaştı