İzmir’e gelen plaj soruyor

Hava sıcaklığı 35 dereceye çıkınca İzmir’e gelen turistler, limana iner inmez serinleyebilecek plaj arıyor. Bulamayan çaresiz kenti çıplak geziyor

Hava sıcaklığı 35 dereceye çıkınca İzmir’e gelen turistler, limana iner inmez serinleyebilecek plaj arıyor. Bulamayan çaresiz kenti çıplak geziyor.

Gemide hazırlık
İZMİR’de hava sıcaklığı yabancı konukların alışkın olmadığı şekilde yükselince, kente gelen turistler bunaltıcı bir hava ile karşılaştı. Alsancak Limanı’na yanaşan kruvaziyer gemilerden inen turistlerden bazıları, üzerlerindeki giysileri gemide çıkartıp, şortlarını giydi.

Sahile kaçıyorlar
Alsancak’a gelen turistlerin, sordukları ilk soru “plaj yakın mı” oldu. Kent turuna katılan çok sayıda turist üzerlerindeki rahat giysiler ve şapkalarla dolaştı. Taksi ve tur otobüsleri, turistleri Çeşme, Urla gibi yakın sahil beldelerine taşıdı.

Milliyet

GÜNCEL Haberleri

Caretta Caretta Yuvasının Üzerinde Mangal Ateşi Yaktılar
Dev Sondaj Platformu Çanakkale Boğazı’ndan Transit Geçiş Yaptı
Eyüpsultan Ağaçlı Sahilinde Denizden Askeri Mühimmat Çıktı
İDO'nun Yalova-Pendik Seferleri Tehirli Yapıldı
Vali Varol, Kuşadası'nda Deniz Güvenliği Faaliyetlerini İnceledi